Henk Bruens Schilderwerken bestaat sinds 2001 en Henk Bruens heeft al meer dan 35 jaar ervaring als schilder. Hij werkt nog steeds met veel enthousiasme, is erg gedreven en staat voor het leveren van vakwerk en van daaruit bouwt hij ook nog steeds zijn klantenkring op.

Sinds oktober 2010 is Henk VOL-VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu, Checklist Aannemers. Dus veiliger werken en het aantal ongelukken te verminderen. VOL-VCA is nodig als er leiding gegeven moet worden aan mensen op een locatie waar VCA verplicht is.

In augustus 2012 zijn we opgenomen in het register als Erkend Leerbedrijf. Voorheen was dit Savantis dit is nu S-BB geworden. Wij willen jonge mensen opleiden in ons bedrijf om in de toekomst zeker te zijn van goedopgeleide medewerkers. Deze goedopgeleide medewerkers werken effici├źnter en leveren goede kwaliteit. Door de leerling zelf op te leiden in het bedrijf, kunnen we naast de standaard vaardigheden, ook bedrijfstechnische kennis en werkwijze aanleren.

Neville Bruens, de zoon van Henk, is afgestudeerd aan de schilderschool en na zijn vervolgopleiding fulltime actief geworden binnen het bedrijf.