Henk Bruens Schilderwerken verzorgt binnen- en buitenschilderwerk, stucwerk, texwerk, latex spuiten, behangen en houtrotherstellingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Binnenschilderwerk:

Om uw woning er weer ”fris” eruit te laten zien; voor het creëren van een andere sfeer of voor een complete metamorfose.

Buitenschilderwerk:

Hier gaat het niet alleen om verfraaiing maar ook voor bescherming. Vocht- en temperatuursverschillen hebben veel invloed op uw houtwerk en muurwerk.

Behangen:

Dit is verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en designs. Denk hierbij ook aan glasweefselbehang. Dit is niet alleen decoratief maar ook functioneel, tijdloos, sterk en verkrijgbaar in diverse desings. Deze wordt uiteindelijk getext in ieder gewenste kleur.

Luchtzuiverende verf:

Door het gebruik van speciale verf worden vervuilende stoffen in de lucht geneutraliseerd. De verf vangt de polluties in de lucht op en breekt tot 80% van Formaldehyde, Acetalhyde en Hexaldehyde in de lucht af. Een gezuiverde lucht blijft achter. Meer informatie? vraag naar de mogelijkheden!

Vervanging houten delen:

Zijn uw houten deuren, ramen of kozijnen (deels) aan vervanging toe?
Wij herstellen het graag voor u!